Què és Grafia?
15350
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15350,bridge-core-2.8.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Què és Grafia?

Projecte personal d’en Jordi, basat en la seva experiència en el ram de la preimpressió…

Grafia! neix el setembre de 2012 com a projecte personal que vol aprofitar els coneixements adquirits en el món de la impremta. La nostra força és el ventall d’experiències viscudes en aquest món, no tan sols davant de la pantalla, si no també en les moltíssimes col·laboracions amb altres agents d’aquest sector empresarial (fotògrafs, il·lustradors, traductors, correctors, programadors web, impressors, enquadernadors…).

 

El món de la impressió i del disseny, com tants d’altres, no ha parat d’evolucionar en aquests darrers anys. Hem intentat mantenir-nos sempre al dia dels darrers avenços,des de la darrera versió de software que ens facilita les coses fins a l’última novetat en materials d’impressió.

Més de 25 anys d’experiència en el ram del disseny gràfic, la preimpressió i la impressió ens avalen.

Grafia, serveis gràfics és una agència de disseny gràfic que ofereix serveis en el món de la impressió i el disseny tant a empreses com a particulars.

No ens quedem aquí, volem oferir més que disseny gràfic, ens impliquem en el teu projecte fins al punt que decideixis. Donem tot el sentit al concepte “serveis gràfics”, que forma part de la nostra marca i de la nostra manera d’entendre aquest món, a vegades tan boig, del disseny I de la imatge.

grafia-lupa

Ens adaptem a les teves necessitats i a la teva manera de treballar, però et proposem els 3 tipus bàsics de col·laboració amb Grafia!:

Grafia! Serveis gràfics

GRAFIA! 100%

Explica’ns el que necessites i treballarem en el teu projecte des de zero fins a l’entrega final del material imprès (o de la posada en funcionament del web,si és es cas).

Disseny; fotografia; redacció, correcció i traducció de textos; impressió; enquadernació… Acordarem el sistema més adient perquè tinguis sempre coneixement del punt en què ens trobem, però Grafia! es farà càrrec de tot el procés.

Grafia! Dissenya

GRAFIA! DISSENYA

D’acord amb tu o amb el teu departament de comunicació, màrqueting, imatge arribarem al disseny ideal del teu producte, per tal de fer arribar els arxius digitals al teu impressor de confiança (o administrador web, si és el cas).

Grafia! es posarà en contacte amb el teu proveïdor per acordar quina és la millor manera d’enviar-li el material.

Grafia! Imprimeix

GRAFIA! IMPRIMEIX

Si dissenyes o tens algú que ho fa i amb qui et sents còmode treballant, parlem-ne. Et podem orientar i proveir la impressió dels teus treballs.

Treballem en estreta col·laboració amb els millors professionals en qualsevol tipus d’impressió.

“Si el que necessites es el disseny i posada en funcionament d’un lloc web o un reportatge de fotografia i vídeo, pots comptar amb nosaltres”

CONTACTA’NS

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns el teu projecte!