Impressió
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,page-child,parent-pageid-15854,bridge-core-2.8.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Impressió

Acció i efecte de deixar una marca o empremta sobre alguna cosa…
Impressió òfset grafia

Impressió Offset

La impressió offset és el sistema d’impressió per excel·lència. Adequat per a treballar amb formats grossos i múltiples opcions de tintes (quadricromia, blanc I negre, tintes planes, vernissos…), amb gran varietat de papers I gramatges. El millor sistema per a tiratges elevats i que permet tot tipus d’acabats.

Impressió Digital

La impressió digital és el complement perfecte de la impressió offset tradicional. Permet un servei molt més ràpid amb una alta qualitat i a un preu realment baix. Els terminis d’entrega més curts, la capacitat de personalització i el preu són alguns dels avantatges d’aquest sistema indicat per a petits tiratges.

Grafia! Impressió digital
Grafia! Impressió gran format

Impressió de Gran Format

Ofereix inacabables opcions en formats grans o molt grans: lona, PVC, cartró-ploma o alumini són algunes de les superfícies més emprades en aquest sistema que ens permet oferir-te des d’una lona promocional, fins a un rollup passant per qualsevol tipus I mida de plafó informatiu, suport expositiu, photocall…

Retolació de Vehicles

Una bona manera de donar imatge a la teva empresa o entitat és retolar els teus vehicles (cotxes, furgonetes o camions) amb el teu logo. A Grafia! et podem oferir una retolació petita i senzilla o una retolació integral. No dubtis en parlar amb nosaltres. Et presentarem el disseny més adient i et farem el simulacre de com quedaria el teu vehicle retolat.

Grafia! Retolació vehicles
Grafia! Impressió objectes regal

Objectes de Regal i de Promoció

A Grafia! també et podem ajudar en la impressió de diferents objectes de regal o de promoció de la teva empresa. Des del típic encenedor amb el teu logo fins a llapis de memòria, passant per diferents opcions de blocs de notes, calendaris, bolígrafs, bosses de lona o de plàstic… Posa’t en contacte amb nosaltres, tenim un extens catàleg d’objectes d’aquest tipus.

CONTACTA’NS

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns el teu projecte!